Egyéb kategória

A Lélek-Jelenlét küldetése

A mi küldetésünk a Te felemelkedésed! Azért dolgozunk, hogy nem csupán elviselhetővé, hanem élvezhetővé tegyük számodra az életet. Az életedet, amely a te kezedben van, és te magad vagy az oka, mindennek, ami veled történik. Te vagy, aki teremtesz, a gondolataiddal, te vagy, aki elfogadod, hogy a világegyetemet törvények irányítják és tudod, hogy ha ráhangolódsz ezekre a törvényekre megnyílik előtted egy jobb élet lehetősége. Mi segítünk neked felfedezni magadban a teremtő képességet!

Segítünk neked, hogy az életedből a legjobbat hozd ki. Képzéseink, nem csupán tudást adnak neked, hanem megtanítanak arra, hogyan hasznosítsd a hétköznapokban az általunk átadott ismereteket.

Képzéseinken elsajátíthatod a holisztikus szemléletet, az „ép testben, ép lélek” megvalósításának módszereit, az egészségmegőrzés és a betegségek gyógyításának alternatív útjait, a „minden mindennel összefügg” törvények igazságait.

Soha ne felejtsd el, hogy az vagy, amit tudsz, amit megélsz, amit érzel. Te az élményeid és a tudásod vagy, e kettő az, ami mindig a tiéd marad. És ne feledkezz meg a testedről se, az EGÉSZ-SÉGedről, mert test-lélek-szellem harmóniája az, ami leginkább befolyásolja a közérzetedet.

Ezért érezzük legfőbb küldetésünknek a Te tudásod gyarapítását, melyen keresztül képes leszel egy jobb életet megteremteni Önmagadnak és a környezetedben élőknek.

Képzéseink alkalmával jól hasznosítható gyakorlati tudást kapsz egy jobb élethez, egy egészségesebb testhez, egy élvezhetőbb, boldogabb élethez.

Szeretettel várunk, az új életed kapujában. Nincs más dolgod, mint belépni és felkészülni az innovatív újjászületésedre.

Arra bátorítunk, hogy próbáld ki, mi történik, ha nem adod fel és kinyitsz egy kaput a szív, elme és az egészséges test világára.