Holisztikus szemléletű gyógyítás/gyógyulás

Ásványékszer készítő kurzus

Készíts magadnak egy egyedi ásványékszert amely elmeséli a történetedet.

Az ásványokkal való ismerkedés, az ásványok szépsége, színei, formája, rezgése, veled való összhangja lesz az alapja a kreatív foglakozás-terápiás napunknak. Rövid, de azonnal hasznosítható elméleti ismeretek megszerzése a nap elején megtörténik, hogy azt követően mindenki szabadon szárnyalhasson.

Az elkészült ásványékszerek ezen nap különleges pillanatainak minden aspektusát tükrözik.

Az egyéni élmény egy kellemes zenei utazással indul mely végig velünk marad háttér zenei aláfestésként, mely segít abban, hogy meghalld lelked igényeit.

Az ötleteid és tervezési inspirációd kivitelezésében ha elakadsz, támogató segítség áll rendelkezésedre.

Ősidők óta az ásványokat, kristályokat spirituális gyógymódként használták, melyek védik és erősítik az elmét, a testet és a lelket.

Szeretjük a kristályokat! Szeretünk találni, gyűjteni, formálni, viselni és meditálni ezekkel a természeti csodákkal. Ez nem más részünkről mint tisztelet a régi csillogás előtt, melyben a spirituális szellem örökké él. Az ásványoknak, a kristályoknak is lelke van, ősidők óta üzenetet hordoznak számunkra.

A kristálygyógyítók gyakran mondják, hogy nem te választod a kristályt, hanem a kristály választ téged. Valójában az ásványokkal, kristályokkal való ékszerkészítési munka a kiválasztási folyamattal kezdődik. Ne döntsd el előre otthon, mit akarsz választani, mutatunk egy technikát (vibrációs technika), és hasznos ismereteket adunk át.

Anyagot/eszközöket biztosítjuk. Egy kellemes nap zárásaként, a remekmű azé, aki elkészítette! – viseld egészséggel!

Jelentkezési határidő: minden hónap utolsó napjáig
A képzés időtartama: 8 óra (meghatározott időpontokban)

Helyszín: A képzés személyes jelenlétet igényel.

Vizsga: az elkészített ásványékszer bemutatása és indoklása, miért abból az ásványból/ásványokból készítette el a „remekművet”

Költsége: 17.500 Ft, melyet a képzésben résztvevő egy összegben a képzés megkezdése előtt fizet be személyesen intézményünkben vagy átutalással. A képzési felület kizárólag a tandíj befizetésével érhető el, a képzés indulásakor. Kérjük, amennyiben céges számla igénye van, azt jelezze, ellenkező esetben a képzésben résztvevő nevére állítunk ki számlát.

 Vizsgadíj: nincs

 Jelentkezni lehet: a honlapunkon található űrlap kitöltésével és annak megküldésével lehet.

Felvilágosítás, elérhetőségek:
Pinkerton Tanoda Kft.( Lélek-Jelenlét képzései)
4400 Nyíregyháza, Szarvas utca 5-9./B
Tel.:30/703 0804; 30/429 2609
E-mail: lelekjelenlet.eu@gmail.com; tanoda@pinkerton.hu
A képző intézmény nyilvántartásba vételi száma: B/2020/002224

A tanfolyam elvégzéséről központilag a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer által, egyedi sorszámmal ellátott tanúsítvány kerül kiállításra.

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatása megfelelő szakirányú végzettség, meglévő engedélyek mellett biztosít.