Menedzsment Új képzéseink

Közművelődési munkatárs

Szakképesítés azonosító száma: 04134001
Ágazat megnevezése: Menedzsment és igazgatás
Szakképesítés azonosító száma: 04134001
Szakképesítés megnevezése: Közművelődési munkatárs
KEOR kód: 0413

 Képzés leírása/Közművelődési munkatárs feladatai:

Az előadó-művészeti intézményekben folyó szakmai munka során az elkészült művészi produkciók bemutatásakor a közönséggel folytatott kapcsolat koordinálása. Információ kiajánlás: Az adott előadó-művészeti intézmény speciális információinak és az adott előadás sajátosságainak közönséghez való eljuttatása, információáramlás elősegítése. Az előadó-művészeti intézmény programja és az adott előadás iránti érdeklődés felkeltése. Szerződéskötés: Az adott program iránt érdeklődő közönséggel szerződéskötés jegyértékesítés által. Lebonyolítás: A jeggyel rendelkező közönség fogadása, kezelése, az előadás biztonságos megtekintésének és a darab művészi értékeinek optimális befogadásának biztosítása. Monitoring: A előadás megtekintését követően a visszajelzések, visszacsatolások összegzése az alkotókhoz való eljuttatása.

A szakképesítéssel rendelkező képes: – közönségforgalmi feladatokat szervezni és felügyelni színházban, cirkuszban, előadó-művészeti rendezvényeken, – ellenőrizni a közönségforgalmi terület balesetmentes állapotát, – megszervezni az előadások előtti orvosi ügyeletet, – fogadni az érkező vendégeket, – a közönségforgalmi területen előforduló rendkívüli esemény alkalmával intézkedni, – gondoskodni az előadás zavartalanságáról, – a ruhatárosokkal és a műsorfüzetárusokkal elszámolni, – az előadásokra, egyéb kulturális eseményekre szóló belépőjegyeket árusítani, – szigorú számadású nyomtatványt kezelni, – anyagi és erkölcsi felelősséget vállalni a rábízott feladatokért, értékért, pénztárért, készpénzért, valamint a pénzt helyettesítő okmányokért, – marketing feladatokat ellátni, – közönségszervezési feladatokat ellátni, – közönségkapcsolati rendszert kiépíteni és ápolni.

Időtartam: 900 óra
Képzés tervezett kezdete: 2022. januártól (a képzések folyamatosan indulnak) online is elérhető!
Jelentkezés feltétele: 8 általános iskolai végzettség amennyiben iskolarendszerű intézményben szerezte/ Érettségi
Helyszín: 4400 Nyíregyháza, Pinkerton Tanoda Kft., E/2020/000193
Felvilágosítás, elérhetőségek: Pinkerton Tanoda Kft.
4400 Nyíregyháza, Szarvas utca 5-9./B
Tel.: 42/443-079; 30/703 0804
E-mail: tanoda@pinkerton.hu
A szakmai képzés követelményeinek sikeres teljesítéséről a Pinkerton Tanoda Kft. a központi Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR) tanúsítványt állít ki.

Ezen tanúsítvány megszerzése a feltétele annak, hogy a képzést sikeresen elvégző résztvevők akkreditált vizsgaközpont által szervezett vizsgát tehessenek és képesítő bizonyítványt szerezzenek.

A képesítő vizsga részletes leírása: A https://szakkepesites.ikk.hu/  oldalon található programkövetelmény alapján..