Pinkerton Tanoda

Magunkról

Pinkerton Tanoda „ablak a világra”

A Pinkerton-V KFT. Pinkerton Tanodája 1995-ben nyitotta meg kapuit a felnőttoktatás irányában, kezdetben biztonsági őrök oktatásával. Igényként merült fel a személy- és vagyonőr szakmában, hogy legyen egy olyan képző Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, aki felvállalja a biztonsági szolgáltatást nyújtó emberek képzését, biztosítva annak alanyi és tárgyi feltételeit. Résztvevőink létszáma az évek folyamán fokozatosan nőtt, s a cég a felnőttképzés egyéb területeibe is bekapcsolódott. Növekedése miatt profiltisztításon esett át, levált a Pinkerton V. Kft-ről és önállóan Pinkerton Tanoda Kft.- ként működött/működik azóta is.

2004-től az akkreditált felnőttképző intézmények közé tartoztunk.

Az elmúlt évek során az általunk oktatott szakmák köre a piaci igényeknek megfelelően folyamatosan bővült, színes képzési palettáról választhattak az érdeklődők.

Később (2014-ben) jogszabályi feltételeknek megfelelően modulárissá alakítottuk a képzéseinket és megszereztük a hatályos felnőttképzési engedélyt.

2020-ban ismételten, jogszabály változás miatt átalakult a felnőttképzés rendszere. Az OKJ kivezetésre került.

A Pinkerton Tanoda megszerezte az új típusú engedélyeit, 2020. szeptemberében.

Engedélyszámunk engedélyköteles képzéseknél: E/2020/000193
Bejelentés köteles képzéseknél: B/2020/002224

Aktuális képzési kínálatunkat igyekszünk a munkaerő-piaci szükségletekhez és az érdeklődők igényeihez alakítani.

Mivel Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében merőben alacsony a foglalkoztatás, ami fokozza a társadalmi kirekesztődés kockázatát, ezért a Pinkerton Tanoda legfontosabb prioritásaként a minőségi oktatást tartja szem előtt, hogy a munkaerő szempontból hátrányos helyzetben lévő célcsoportok megtalálják helyüket a munka világában és segítségünkkel lehetőséget kapjanak egy új élet kialakítására.

Tanodánk a modern környezet mellett a képzéshez szükséges feltételeket biztosítja a megfelelő tudásanyag elsajátításához.

A képzési kínálatunkból keresgélő, de konkrét elképzeléssel nem rendelkező érdeklődőknek korrekt felvilágosítással és képzési szolgáltatásokkal segítik a döntés meghozatalának a folyamatát.

Oktatóink, hallgató centrikus, többdiplomás, komoly szakmai tapasztalatokkal és gyakorlattal rendelkező szakemberek.

A Pinkerton Tanodában végzett résztvevőink sikeresek, így jó érzéssel merjük ajánlani őket üzleti partnereinknek, leendő munkaadóiknak, megkönnyítve ezzel a munka világába való bekapcsolódásukat. Így a Tanoda több éves tapasztalatára alapozva bátran kijelenthetjük, hogy Tanodánk valóban az, aminek szántuk „ablak a világra”.