Holisztikus szemléletű gyógyítás/gyógyulás

Apiterápiás ismeretek

A képzésen résztvevők ismerjék meg az apiterápia fogalmát, alapjait és a méhek által előállított termékek jótékony hatását és felhasználását. Lehetőség lesz megismerni az apiterápiás munkamódszereket, alkalmazásokat, a méhek által előállított termékek (méz, propolisz, méhpollen, méhviasz, méhpempő, méhméreg) előnyeit. A képzés bárki számára könnyen elsajátítható, önmaga és a környezetében élők részére praktikusan hasznosítható a mindennapokban, mivel az apiterápiás termékek rendszeres fogyasztása segíti az egészség megőrzését és erősíti az immunrendszert. A hagyományos orvosi terápia mellett, azokat kiegészítve, az orvos véleményének kikérését követően alkalmazhatóak.

Jelentkezés feltétele: nincs (laikusok is elvégezhetik)

A képzés nem online, személyes részvételt igényel (ettől függetlenül a képzés online verziója is rendelkezésre áll azoknak, akik ajánlásunk ellenére nem tudnak személyesen részt venni a képzésen)

A képzéshez komplett oktatócsomagot biztosítunk. Melyek a következőket tartalmazzák:

 • felkészülést támogató jegyzet
 • hanganyag (aki ajánlásunk ellenére csak online tudja elérni ezt a képzést)
 • lengyelpálca

A képzés menete:

 • a résztvevő jelentkezik a képzésre, melyről visszaigazoló email-t küldünk.
 • a képzési szerződést email-ben küldjük, melyet intézményünk részére postafordultával kell visszaküldeni. A képzési szerződés minden adatunkat tartalmazza!
 • a képzés díjának befizetése után a tanfolyam indulásakor megkapja az oktatócsomagját, (online részvétel esetén a csoporthoz,- és a tananyagokhoz a hozzáférést)
 • részvételt követően a tanúsítványt személyesen, postán, vagy email-ben (képzésben résztvevő igénye szerint) átadjuk/megküldjük.

Jelentkezési határidő: minden hónap utolsó napjáig
A képzés időtartama: 8 óra

Helyszín: A képzés személyes jelenlétet igényel a gyakorlás miatt (online bárhonnan lehet végezni, de ajánlásunk, hogy személyesen vegyen részt amennyiben megteheti)

 Vizsga: nincs

Költsége: 19.500 Ft, melyet a képzésben résztvevő egy összegben a képzés megkezdése előtt fizet be személyesen intézményünkben vagy átutalással. A képzési felület kizárólag a tandíj befizetésével érhető el, a képzés indulásakor. Kérjük, amennyiben céges számla igénye van, azt jelezze, ellenkező esetben a képzésben résztvevő nevére állítunk ki számlát.

Jelentkezni lehet: a honlapunkon található űrlap kitöltésével és annak megküldésével lehet.

 Felvilágosítás, elérhetőségek:
Pinkerton Tanoda Kft.( Lélek-Jelenlét képzései)
4400 Nyíregyháza, Szarvas utca 5-9./B
el.:30/703 0804; 30/429 2609
E-mail:  lelekjelenlet.eu@gmail.com; tanoda@pinkerton.hu
A képző intézmény nyilvántartásba vételi száma: B/2020/002224

 Tematika:

 • Az apiterápia fogalma, története, tudományos megközelítése, szükségessége
 • Alkalmazási területek
 • Apiterápiás termékek
 • Az egészségre gyakorolt jótékony hatásai
 • Indikációk, kontraindikációk

A tanfolyam elvégzéséről központilag a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer által, egyedi sorszámmal ellátott tanúsítvány kerül kiállításra.

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatása megfelelő szakirányú végzettség, meglévő engedélyek mellett biztosít.